Avem o veste buna!
Catalogul electronic este acum activ la scoala la care invata copilul tau.
Pentru a putea avea acces la note, absente, mesaje sau informari despre conduita copilului tau la scoala ai nevoie de un nume de utilizator si o parola.

Trimite prin SMS la 0799 599 599 numele de familie al elevului, fara diacritice, de pe numarul de telefon pe care il ai inregistrat la scoala si pe care ai primit recent un mesaj de la NoteInCatalog.
Vei primi retur un SMS cu numele de utilizator si parolele pentru parinte si elev. Te rugam sa pastrezi aceste informatii si sa le dai si copilului tau daca acesta are un telefon cu Android sau un iPhone; le poate utiliza in aplicatia NoteInCatalog pentru elevi pe care o poate instala din MagazinPlay sau AppStore.

Tu poti utiliza NoteInCatalog astfel:
- De la orice calculator conectat la internet accesand www.noteincatalog.ro, alegand judetul si institutia de invatamant;
- De pe orice telefon cu Android sau iPhone instaland NoteInCatalog pentru parinti din MagazinPlay sau AppStore si utilizand numele de utilizator si parola pentru parinte primite.
Iti recomandam sa utilizezi aplicatia mobila pentru telefoane cu Android sau iPhone daca ai aceasta posibilitate.

Asadar, Intra in MagazinPlay sau AppStore si instaleaza NoteInCatalog pentru parinti.
Ai doar avantaje daca utilizezi aceasta varianta:
- Primesti mesaje in timp real atunci cand o nota, absenta, mesaj sau element de conduita sunt completate la copilul tau;
- Poti vizualiza intreg catalogul electronic pentru copilul tau in orice moment;
- Poti accesa din aplicatie graficul de evolutie al elevului la materiile studiate;
- Daca ai mai multi copii la scoli care utilizeaza NoteInCatalog poti accesa situatia scolara a tuturor intr-o singura aplicatie;
- Poti comunica cu profesorii prin modulul de mesagerie inclus;

Daca ai nevoie de sprijin sau ai nelamuriri iti recomandam sa accesezi sectiunea AJUTOR de pe www.noteincatalog.ro sau sa ne scrii la ajutor@noteincatalog.ro precizand numele de utilizator primit prin SMS.

Iti uram numai note bune!

Echipa NoteInCatalog